Educomm Eduverzum Virtuális Nyelviskola

SZERZŐI JOGOK

Azzal, hogy belépsz a http://eduverzum.educomm.hu portálra, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A http://eduverzum.educomm.hu portálon található tartalom az Educomm Kommunikációs Bt. (Educomm) szellemi tulajdona.

Az Educomm fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A portálhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Educomm előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A portál tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezedre mentheted vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult a portál így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az Educomm.eduverzum.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá Educomm előzetes írásbeli engedélye nélkül a portál tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Educomm követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A portáltól értesüléseket átvenni csak a portálra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a portálra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az eduverzum.educomm.hu és eduverzum.hu domainnevek, valamint az "Educomm Eduverzum" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az Educomm előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az Educomm pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
Skip BejelentkezésSkip eduCOMMunity

eduCOMMunity

Ismerősök keresése:
Skip


Skip Ajánld barátodnak!

Ajánld barátodnak!

Skip Támogatónk

Támogatónk

Skip Teljes körű keresésSkip Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

My status
Hétköznap 09:00-17:00
Levélírás;
Tel: +36/20/2646163;
Fax: +36/28/999620;
Add to Google
Skip Támogatóink