Educomm Eduverzum Virtuális Nyelviskola

A nyelviskola hatékonysága és az otthon kényelme = Eduverzum Headset nyelvórák!

Eduverzum Headset nyelvórák
Érveink

> Bármilyen nyelvet tanulhatsz
> A világon szinte bárhonnan igénybe vehető
> Valós idejű tanár-diák kapcsolat
> Egyéni és/vagy kiscsoportos (max 4 fős) nyelvórák
> Ingyenes, online szintfelmérés
> Technikai támogatás
> Rugalmas órarend
> Kedvező árak
> Hatékony időkihasználás

Rövid ismertető

A tanuló az Eduverzumban és annak virtuális tantermeiben, illetve - igény szerint - internetes telefonon (pl. Skype) keresztül tartja a kapcsolatot a tanárral és az iskolával. A hagyományos internetes módszerekkel ellentétben a diák és a tanár élő, interaktív kapcsolatban van egymással, ennek köszönhetően az Eduverzum Headset módszer egyesíti a hagyományos nyelviskola hatékonyságát és az internetes nyelvoktatás kényelmét.
Az internetes órák kiválóan alkalmasak a nyelvi készségek fejlesztésére, általános vagy szaknyelvi vizsgára való felkészülésre. A tanulást még érdekesebbé teszik az Interneten közösen olvasható és feldolgozható cikkek és más segédanyagként használható tartalmak (pl. online újságok, folyóiratok), amelyek kiegészítik az Eduverzum törzsanyagát. A törzsanyagot a tanuló és a tanár által kiválasztott nyelvkönyv, és/vagy az Educomm Eduverzum Virtuális Nyelviskola tananyagai alkotják.
Tanulj a neked legalkalmasabb órában! Korán reggel, késő este vagy akár hétvégén, ahogy időd engedi. Oszd be idődet és pénzedet hatékonyan, ne utazz a nyelviskolába, használd ki a 21. század lehetőségeit és a korábban utazással töltött időt fordítsd inkább pihenésre vagy más hasznos elfoglaltságra.
Ha van internetkapcsolatod és hordozható számítógéped, akkor egy vidéki vagy külföldi út miatt sem kell lemondanod a nyelvórát.


Milyen nyelveket tanulhatsz Eduverzum Headset nyelvórákon?

Bármilyet. A nyelvi szolgáltatások terén szerzett 10 éves tapasztalatunk és profi nyelvi szolgáltatásokat nyújtó tanárokkal, fordítókkal kialakult kapcsolatrendszerünk garantálja Neked, hogy az angoltól a horváton át a kínaiig szinte bármilyen nyelvet tanulhass (előfordulhatnak olyan esetek, illetve igény esetén megoldható, hogy a tanár nem beszél magyarul).

Bármilyen nyelvre jelentkezhetsz a listán szereplőktől függetlenül! A lista megjelenítéséhez, kattints ide!

Tekintsd meg árlistánkat!

Munkatársaid számára keresel céges tanfolyamot? Ezt nézd meg!

Kedvezmények!

Az Eduverzum Headset nyelvórákra beiratkozó tanulóink további 20% kedvezményre jogosultak a Magyarországon máshol el nem sajátítható nyelvi ismereteket nyújtó angol Szexnyelv tanfolyam, illetve a Business English e-Tanfolyam áraiból.


Az optimalizált tanár-diák kapcsolat

A tanuló az Eduverzumban tartja a kapcsolatot a tanárral és az iskolával. A hagyományos internetes módszerekkel ellentétben a diák és a tanár élő, interaktív kapcsolatban van egymással, ennek köszönhetõen az Eduverzum Headset e-Nyelvtanulás egyesíti a hagyományos nyelviskola hatékonyságát és az internetes nyelvoktatás kényelmét. A tanórákon a lehetőségeknek megfelelően, illetve a tanítvány igényei szerint interaktív tananyagot használunk, amelyeket hangfájlok, képfájlok és interaktív tesztek tesznek változatossá, élvezetessé.

A tananyag


Általában Eduverzum, de a tanítvány és a tanár megállapodhatnak abban, hogy milyen tananyagot használnak a nyelvórán. Az interaktív eszközök alkalmazása nagy mértékben javítja az órák hatékonyságát, de a CD anyaggal együtt kiadott hagyományos és online nyelvkönyvek is meghozzák a kívánt eredményt. Természetesen a tananyagtól függetlenül minden tanár él az internet adta lehetőséggel és az elérhető egyéb online tananyagok alkalmazásával.

Kik tanítják hallgatóinkat?


Szakképzett, diplomás, tapasztalt nyelvtanárok, akik jól ismerik az internet és a multimédiás eszközök adta lehetõségeket, emellett rendszeresen részt vesznek a Médiabó Kommunikációs Központ által szervezett számítástechnikai képzéseken. Rugalmasak, és szívesen alkalmazkodnak az egyedi igényekhez, mert hisznek abban, hogy a személyre szabott oktatás a nyelvtanítás sikerének egyik kulcsa.

Tanítanál?

Legyél Te is az Educomm csapat tagja, ha...
...szívesen tanítanál az Internetes Nyelviskolában és rendelkezel az alábbiakkal:

> nyelvtanári szakképzettség;
> számítógép (mikrofon és webkamera elõny);
> állandó szélessávú internet kapcsolat;
> számítógép felhasználói ismeretek;
> rugalmasság, - alkalmazkodóképesség;
> kreativitás;
> szakmai igényesség.
     


Várjuk jelentkezésed! Kérjük, a jelentkezéshez mellékeld önéletrajzodat magyar és a tanított nyelv(ek)en!

Skip BejelentkezésSkip eduCOMMunity

eduCOMMunity

Ismerősök keresése:
Skip


Skip Ajánld barátodnak!

Ajánld barátodnak!

Skip Támogatónk

Támogatónk

Skip Teljes körű keresésSkip Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

My status
Hétköznap 09:00-17:00
Levélírás;
Tel: +36/20/2646163;
Fax: +36/28/999620;
Add to Google
Skip Támogatóink